ЈП "ПУТЕВИ" СРБИЈЕ
Saobraćaj

ПУТЕВИ СРБИЈЕ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈУ ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ

ИЗВОР: Јавно предузеће „Путеви Србије“

„Путеви Србије“ спремно и организовано  дочекује предстојеће празнике, када се очекује појачан интензитет саобраћаја на српским аутопутевима.

Интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузe.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине. 

ЈП "ПУТЕВИ" СРБИЈЕ
ЈП „ПУТЕВИ“ СРБИЈЕ

Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, информишу се у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/servisne-informacije-all, путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“.

ЈП „Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да не крећу на пут без обавезне зимске опреме, посебно у брдовитим и планинским пределима, поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу, како не би угрозили свој живот и животе других.

ЈП „Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели Срећну Нову Годину и Божић!

                                                                                                  ЈП „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.