Uncategorized

ŠAMPIONI PODRŽAVAJU ŠAMPIONE

„AUTOČAČAK KOMERC“ GENERALNI SPONZOR KARATISTE ANDREJA PRTENJAKA

Kompanija „AutoČačak komerc“ sponzorisaće put karatiste Andreja Prtenjaka na Svetsko prvenstvo u fudokanu u Rumuniji. Sedmogodišnji Andrej do sada je osvojio više od 30 medalja, kao i dva pehara, a obećao je i da će iz Rumunije doneti zlato.

– Sjaj u njegovim očima motivisao nas je da za trenutak preusmerimo pažnju sa svakodnevnih aktivnosti na nešto značajnije – dečji osmeh i sportsku radost. Dečakovo obećanje da će sa Svetskog prvenstva doneti zlatnu medalju bilo je dovoljno da naša firma obezbedi sredstva koja su nedostajala i tako postane generalni sponzor zlatnog karatiste iz Čačka.

Zadovoljstvo nam je da podržimo mlade i uspešne ljude, da olakšamo osvarenje dečjih snova i pomognemo roditeljima da decu izvedu na pravi put. Osim novčane, Andrej od nas dobija i moralnu podršku, a Čačak i Srbija šampiona kojim se moraju ponositi – kažu u kompaniji „AutoČačak komerc“.

Svetsko prvenstvo u Rumuniji biće održano od 3. do 5. novembra. Ohrabrenje pred veliko takmičenje su i dve zlatne medalje koje je Andrej osvojio u katama prošlog vikenda na sedmom „UNSU“ Kupu u Leskovcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.