Aktuelno Društvo

SJAJNI ĐACI OŠ „MILICA PAVLOVIĆ“

Osnovna škola „Milica Pavlović“ je  ove godine imala je rekordan broj učesnika na republičkim takmičenjima. Njih 27  se nadmetalo u znanju u Pirotu, a vratili su se sa tri nagrade i mnoštvom pohvala. Posebno su se istakli jovan Palibrk i Luka Bojović, koji su briljirali u znanju iz fizike, dok je učenica prvog razreda Sofija Krnjajić, koja je bila najbolja u šahu.

Učenici škole su osvetlali obraz nastavnicima izuzetnim rezultatima na okružnim takmičenjima i plasmanu na republička takmičenja iz skoro svih nastavnih predmeta.

Direktor škole Zoran Ilić je rekao da je ovo rekordan broj učenika koji su se plasirali na najviši nivo takmičenja. Za uspeh su zaslužni, pored, naravno, učenika, nastavnici i roditelji.

– Imali smo 33 učešća na republičkim takmičenjima, 27 naših učenika se takmičilo, što je impozantan broj. Ponosimo se njihovim rezultatima  – rekao je direktor škole.

– Ovaj rezultat nije došao tek tako. Oni sami znaju koliko dugo su vežbali, zajedno sa roditeljima, učiteljima i nastavnicima, i zato je ovako odličan rezultat – rekla je PR škole Katarina Gaborović.

Svečana dodela nagrada, pehara i vukovih diploma biće organizovana 7. juna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.