STVARAMO TRENDOVE BUDUĆNOSTI

Kompanija “Optiprint” je prepoznala potrebu sve većeg broja korisnika za štampom u boji. Tim povodom je razvijena poslovna mreže sa ciljem da se pokrije cela Srbija, a sa idejom da se tržišti ponudi do sada najjeftinija štampa u boji. Kao prvi na tržištu jugoistočne Evrope, razvili su i implementirali inovativno rešenje, koje za rezultat ima ogromno sniženje troškova štampe. Zbog višegodišnjeg iskustva i široke franšizne grupe ova firma je poznata kao pouzdan poslovni partner. Na osnovu dugoročne usmerenosti ka pronalaženju optimalnih rešenja štampe, svojim poslovnim korisnicima ovo preduzeće omogućava kvalitetne usluge i proizvode, koji su uvek u koraku sa vremenom, kaže Vladimir Krstić, jedan od vlasnika “Optiprinta” i pokretač ideje razvoja mreže u Srbiji.

– Predstavili smo novo tehnološko rešenje, iznajmljivanje štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji, kojim smo uspeli da obezbedimo da cena štampe u koloru bude u rangu ili jeftinija od crno-bele štampe. Pored toga što je jeftinija, štampa je masovnija i jednostavnija za održavanje. Sa jednom garniturom boja može se štampati od 50.000 do 100.000 strana, što je do sada bilo nezamislivo. Uređaji koje  mi koristimo nisu samo štampači, već oni imaju i funkciju skenera, fotokopiranja, dupleks štampe, sa ADF dodatkom, mrežom, USB priključkom, WI-FI, faksom… Pored preduzeća, ovu uslugu koriste škole, vrtići, razna udruženja, javna preduzeća, projektini biroi, grafička stidija…  Korisnik može da štampa sve vrste dokumenata, reklamne materijale, sertifikate, koverte, memorandume, diplome, zahvalnice, a može da koristi od najjeftinijeg kancelarijskog papira, preko kvalitetnih papira, do foto papira, i na kraju do kartona od 270 grama – objašnjava Vladimir Krstić.

Vladimir i ekipa

Naš sagovornik naglašava da je ova firma neprestano u potrazi novih, naprednih načina štampe i poboljšanja radnih procesa, koji olakšavaju rad zaposlenih, a korisnicima nudi visoko kvalitetnu i finansijski vrlo povoljnu i ekonomski opravdanu uslugu. Takođe su u stalnoj potrazi za novim partnerima, u svim gradovima Srbije.

– Ponosimo se svojim zadovoljnim korisnicima i partnerima sa kojima ubrzano širimo našu zajedničku franšiznu mrežu. Cenimo i trudimo se da gajimo pošten i korektan odnos prema svim poslovnim partnerima, koji se bazira na međusobnom poverenju i etici. Sa prilagođavanjem pojedinačnim korisnicima i kvalitetnom uslugom stvaramo i zadržavamo zadovoljne poslovne partnere. Poverenje nam je poklonilo više od 2.500 poslovnih subjekata. Ono što je činjenica za rad od jedne godine na ovom projektu, počevši od implementacije do obuka, jeste da smo ustanovili da svi klijenti koji imaju potrebu za štampanje više od 700 strana mesečno, mogu naći svoj poslovni interes. Ovaj uređaj može dati korporativni pečat poslovanju. Na primer, firme mogu štampati koverte sa svojim memorandumom i na taj način biti prepoznatljiviji od konkurencije. Jasno je zašto velike kompanije svoje račune štampaju u koloru. Motiv je da računi budu prepoznati i da se brže plaćaju, iako je za nas u malom i srednjem biznisu to činjenica na koju ne obraćamo dovoljno pažnje – kaže Krstić.

Prema njegovim rečima, stalna poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast, koja je u njihovoj kompaniji prisutna već od osnivanja. Zbog razumevanja potreba klijenata uspeli su da stvore tim talentovanih stručnjaka, koji svojim svakodnevnim radom poboljšavaju uslugu, koja povećava zadovoljstvo, kako korisnika, tako i poslovnih partnera.

– Naša misija je garantovanje kvalitetnog, ekološkog i dostupnog zakupa štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji, za sve vrste poslovnih korisnika. Postati i ostati vodeći u svetskim razmerama na području razvoja inovativnih sistema za neprekidno punjenje mastila, kao i u oblasti usluga zakupa štampača i multifunkcionalnih uređaja u boji, moguće je samo uz tim koji ima dobru viziju, odnosno inicijativu i volju koji vode ka odličnim rezultatima. Naši zaposleni su svesni činjenice da zajedno stvaramo trendove budućnosti – naglasio je Vladimir Krstić.

Direktor firme “Optiprint rent” Nenad Kostić kao prednositi ovog uređaja navodi ekološko rešenje za svakodnevno štampanje, garantovanu uštedu, brzu i efikasnu podršku, fiksan mesečni zakup, cenu otiska u boji po ceni crno-belog otiska.

– Takođe dobre “strane” ovog uređaja su što nema troškova za kupovinu štampača, kertrixa i tonera, rezervnih delova, niti troškova za održavanje i usluge. Naša firma omogućava probni period, koji je potpuno besplatan (kao i obuku u korišćenju uređaja), u kome možete da procenite pogodnosti našeg rešenja i izabranog uređaja za vaš posao. Jedini vaš trošak je papir, kao i odluka da racionalizujete vaše troškove i priključite se nadolazećoj armiji korisiika, koja će se na ovaj način jasno izdvojiti od konkurencije – istakao je Nenad Kostić.

N. R.

 

Оставите одговор