G.Milanovac Region

Све значајне локације у Горњем Милановцу покривене камерама

Све значајне локације у Горњем Милановцу покривене камерама

У општини Горњи Милановац ових дана радило се на постављању мониторинга на чак дванаест раскрсница и путних праваца, а све у циљу очувањa јавног реда и мира, како на улицама тако и на свим значајним локацијама у граду, укључујући и школе.

– Општина Горњи Милановац већ неколико година ради на комплетној безбедности грађана Горњег Милановца. Данас са поносом могу да кажем да смо успели да урадимо први задатак, а то је да сву опрему коју смо инсталирали на улицама Горњег Милановца предамо на употребу Министарству унутрашњих послова, односно полицијској станици у Горњем Милановцу. Ми смо из неколико фаза инвестирали преко 45.000.000 динара да бисмо успоставили системе надзора, пре свега за безбедност деце у школама. Те системе ће користити припадници МУП-а и моће ће да прате шта се то дешава у зони школе и око школе, како бисмо повећали безбедност наше деце. Укупно на 12 раскрсница и путних праваца смо обезбедили мониторинг, тако да ће припадници МУП-а моћи да прате шта се то дешава у саобраћају у нашем граду. Камерама је покривен и Централни парк и спомен парк „Брдо мира“ са чак 17 камера, да не бисмо дошли у ситуацију да све лепо што је у нашем граду урађено буде урушено, а да се не зна ко је то учинио. Свако ко буде такве ствари радио мораће да одговара пред законом – изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Такође, општина Горњи Милановац донирала је 500.000 динара за куповину рачунарске опреме и канцеларијског материјала који су неопходни за редован рад полицијске станице у Горњем Милановцу.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.