Grad

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ АУТО-ШКОЛЕ ”КРИМЛЕКС ЧУПО”

JУБИЛЕЈ ВРЕДАН ПАЖЊЕ

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ АУТО-ШКОЛЕ ”КРИМЛЕКС ЧУПО”

Најбоља реклама послењих 30 година били су им кандидати који су стекли возачке дозволе. Најстарију приватну ауто-школу у Моравичком округу ”Кримлекс Чупо” до сада је успешно завршило око 20 хиљада полазника. Многима је најбоља гаранција био дугогодишњи инструктор ”Црвеног сигнала”, сталожени и поуздани Радољуб Вулићевић, оснивач ауто-школе ”Кримлекс Чупо”.

– Тачно пре 30 година, 7. октобра, покренули смо једног плавог ”југа” и кренули на дуго путовање непознатим путем. Био је тај пут трновит, пун успона и низбрдица, али и супер савремен, са широким тракама и јасном сигнализацијом. Имао сам велику подршку своје породице, дугогодишњих колега и пријатеља Илије Радуловића, Микија Костића и Милана Миленковића – сећа се Радољуб Вулићевић.

У почетку, ”Кримлекс Чупо” је била школа за обуку возача, а касније, 2002. године, отворена је Шлеп служба ”Чупо”. Пре годину дана, отворен је и Центар за ЦПЦ обуку у Булевару Танаска Рајића.

Један од преломних тренутака за све ауто-школе, својевремено је био нови Закон о безбедности саобраћаја.

– Пребродили смо један тежак период и наставили да радимо. Прихватили смо све новине, набавили савременија возила, успоставили информационе системе. Обучавамо кандидате за АМ, А1, А2, А, Б, Ц, ЦЕ категорије. Осим моје породице и пријатеља, свакако заслуге за успешан рад припадају запосленима. Имамо један сложан тим. Запослени су као чланови наше породице. Нема односа власник – радник. О свему се договарамо и заједно радимо – каже Вулићевић.

После одласка у пензију 2009. године, Чупо је директорско место препустио сину Ивану, који је јако млад показао интересовање за породичну фирму. И, настављен је посао, без кога Вулићевићи не би могли да замисле живот.

Што је велика част у свакој професији, Радољуб Вулићевић је пре неколико година добио Признање за дугогодишњи рад и допринос делатностима оспособљавања кандидата за возаче. Стигло је од његових колега. Чачани, Милановчани и Драгачевци започели су дружења инструктора вожње, предавача, представника Полицијске управе и других струка, без којих ауто-школе не могу да раде.

Школе из Моравичког округа нису једини пријатељ фирме ”Кримлекс Чупо”. Има их из свих крајева Србије, бивше Југославије и земаља из окружења.

– Наставићемо и даље, уз обећање да ће наш рад бити коректан, као и до сада да преносимо знања будућим возачима. Надамо се да ће они бити најбезбеднији и најпоузданији возачи на свим путевима света. ”Сачувај друге у саобраћају и себе од других” – поручује Радољуб Вулићевић Чупо.      

После оца, истим темпом наставио је и садашњи директор. Шири пословне капацитете и улаже у људе.

– Стварамо нове задовољне клијенте и настојимо да више кандидата стекне возачку дозволу и неопходне лиценце за рад. Колико можемо, учествујемо у хуманитарним акцијама, спортским догађајима и осталим друштвеним активностима. Тако ће бити и даље – обећава Иван.

З. Ј. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.