Privreda

U ČAČKU OTVOREN JAGUAR LAND ROVER OVLAŠĆENI PRODAJNO-SERVISNI CENTAR

Izgradnjom mreže auto-puteva kroz Srbiju Čačak postaje veliko saobraćajno čvorište i njegov geografski položaj dobija na značaju, a samim tim je sve zanimljiviji za mnoge ulagače. To su prepoznali u kompaniji British Motors, eksluzivnom uvozniku i ovlašćenom servisnom centru Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, pa su, želeći da budu dostupniji klijentima iz zapadne Srbije, naš grad uvrstili u svoje planove razvoja.

Rezultat njihovih aktivnosti na ovom području je današnje otvaranje novog ovlašćenog prodajno-servisnog centra British Motors Zapad u Prislonici.

Ostoja Mijailović, generalni direktor British Motors, otvara novi objekat

Trostruki razlog za slavlje. Obeležavanje 20 godina firme, novi servisno-prodajni centar i predstavljanje najnovijeg modela Land Rover Defender 90.

British Motors Zapad je izgrađen po visokim standardima JLR grupacije koji garantuju vrhunsku uslugu, stručnost, originalne delove i pristupačne cene. U njemu će zaintersovani, osim nabavke novih, moći da kupe i polovna vozila svih brendova, kao i da urade sve vrste servisnih usluga: dijagnostiku, mehaničarske i limarsko-farbarske radove, podešavanje geometrije trapa i zamenu guma.

Ovom prilikom, prisutnima je premijerno predstavljen najnoviji model Land Rover Defender 90, koji je u Srbiju stigao pre nekoliko dana.

Reč je o vozilu koje je objedinilo najbolje osobine najpoznatijeg terenca poslednjih 70 godina i najsavremenija dostignuća 21. veka.

Kompletan izveštaj sa ovog događaja čitaoci Čačanskog glasa moći će da pročitaju u broju koji izlazi 5. marta.

V. D.       

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.