Društvo

АСФАЛТИРАЊЕ ПАРКИНГА КОД МАНАСТИРА БЛАГОВЕШТЕЊЕ

У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ ПАРКИНГА КОД МАНАСТИРА БЛАГОВЕШТЕЊЕ

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је са сарадницима посетио Овчар Бању, где је при крају изградња паркинга за манастир Благовештење. Ова инвестиција је вредна 15 милиона динара, а финансира је Влада Републике Србије, преко ЈП „Путеви Србије“.

Према речима градоначелника Тодоровића манастир Благовештење ће имати оно што никада до сада није имао.

Паркинг је урађен одлично, а омогући ће да све више туриста долази аутомобилима како би посетили манастир, али и читаву Овчар Бању, врхове Каблара и Овчара и све оне јединствене лепоте које постоје у Овчарско – кабларској клисури – рекао је Тодоровић. Он је нагласио да ће за неколико недеља бити отворен Природњачки музеј, као и да ће у току године почети изградња видиковца на Каблару и најавио још неке пројекте чија се реализација очекује.

Очекујемо завршетак средње деонице саобраћајнице до врха Каблара и уређење комплетне саобраћајне инфраструктуре, која подразумева и изградњу моста преко реке Западне Мораве који ће у пуном профилу спојити лучанску и чачанску страну Овчар Бање, изградњу црпне станице за фекалну канализацију, прикључење Овчар Бање на водосистем Рзав и још много пројеката, који су планирани у оквиру уређења Овчар Бање – рекао је Тодоровић.

ИЗВОР: КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.