Grad

Uskoro kafa na Gradskoj plaži8

Ostale su još samo sitnice, kako bi Gradska plaža bila potpuno završena, kažu u SC „Mladost“. Privode se kraju postavljanje fontane i dečijeg mobilijara, a rasveta je gotova. Četiri ugostiteljska objekta pripremaju svoje lokale, kako bi Čačani što pre mogli da uživaju u svom omiljenom delu grada. Novi mobilijar je već postavljen, tako da je sedenje kraj Morave već moguće, a kada će ovaj deo grada zaista postati plaža, odnosno kada će moći da se kupa, to će zavisiti od razvoja epidemiološke situacije.

Da podsetimo, proglašenjem vanredne situacije zatvorena su sva kupališta. Nadležni kažu da se završetak rekonstrukcije očekuje za desetak dana.

Ča Glas

4 thoughts on “Uskoro kafa na Gradskoj plaži8

  1. Koja Jelena?
    A ti znas da je neznanje? Bavis se dnevnim novinartvom, azuriras sajtove, pises tekstove i znas da su kod novinara CESTE „SLOVE GRESKE“. Ako mislimo na istu Jeleni, nije obracala paznju na SLUCAJNI SPEJS U BRZINI PISANJA.

  2. Gde je sad ona Jelena sto se pravi pametna da proziva i lekturise i ove druge “zavisi će” novinare. I na stranici i na portalu ista greska, dakle nije lapsus nego neznanje. Smehotres

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.