Dragačevo Region

УСКОРО У ГУЧИ: ПРВА БЕРЗА СИТНИХ ЖИВОТИЊА

ЗА ДЕЦУ УЛАЗ БЕСПЛАТАН

Прва велика берза ситних животиња у Гучи биће одржана 26. септембра, на платоу испред Дома трубача (ресторан „Драгачевски хоризонти“ од пет до 14 часова. За децу је улаз бесплатан, одрасли улазницу плаћају 100 динара, а излагачи 200 динара. За све излагаче и посетиоце је обезбеђен паркинг. Организатор манифестације је Удружење одгајивача ситних животиња „Драгачево“, а генерални покровитељ Општина Лучани.

Манифестација има и туристички карактер са циљем да посетиоци упознају Гучу и лепоте Драгачева и ван фестивала Сабора трубача. Посетиоци ће имати прилику да виде, упознају и купе: расне и украсне кокошке, папагаје, канаринце, зебе, украсне и товне куниће, морке, украсне и домаће патке, гуске, ћурке, паунове, украсне фазане, морске прасиће, корњаче, разне врсте голубова и остале врсте ретких ситних животиња које могу да се виде само на берзама оваквог типа. Организатор манифестације позива своје колеге одгајиваче, љубитеље животиња, суграђане, родитеље са децом да посете Прву берзу ситних животиња.

Организатор манифестације је обезбедио бесплатан доручак и сувенире за све излагаче.

Детаљније информације о овој манифестацији могу се добити од Бранисава Достанића (064/276-99-99) и Ивана Ивановића (064/33-688-33).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.