Sport

Vapaj iz Čačka: Turoviću, Borac spasavaj!

Izvor: Mozzart sport

Dok čeka na konačni dogovor sa čelnicima Slobode, Saša Turović, uspešni biznismen iz Čikaga, ozbiljno je počeo da razmatra ideju i o preuzimanju FK Borac! Naime, jučerašnja vest kako planira da uloži 5.000.000 dolara u užičkog prvoligaša, proširila se brzinom svetlosti, odjeknuvši poput neutronske bombe u njegovom rodnom Čačku. Telefon mu se usijao od poziva, dok su njegovi nalozi na društvenim mrežama zatrpani porukama. A sve one staju u jednu rečenicu:“Ako ste Čačani, spasavajte Borac“!

1

– Što bi rekao Milojko Pantić, sportsko, zapadno-srbijansko nebo iznad Čikaga se otvorilo i zapalilo! Moji Čačani traže da se zajedno sa ovdašnjim srpskim iseljenicima, okrenem Borcu. Izloženi smo neverovatnom pritisku, telefon mi bukvalno neprestano zvoni, zovu me prijatelji i poznanici iz rodnog grada i kroz vapaj poručuju: „Preuzmite Borac, ako ste Čačani“ – kaže Saša Turović za Mozzart Sport. Potpuno zatečen novonastalom situacijom, Turović priznaje kako je zbunjen i da ne zna tačno šta mu sada valja činiti…

– Zaista ne znam šta ćemo da uradimo posle ovog obrta. Najlogičnije bi bilo da me kontaktira neko iz gradskog rukovodstva i iznese plan za izlazak Borca iz krize. Posle toga bismo moji prijatelji i poslovni partneri dobro razmislili i doneli odluku. Na kraju – krajeva „ići ćemo“ i na Slobodu i na Borac, ako moramo obraz da sačuvamo – lakonski je zaključio Saša Turović.

 

 

 

 

Оставите одговор