Sport

ВЕЧЕРАС ГРАДСКИ ДЕРБИ

Вољом жреба, већ у трећем колу Српске лиге „ЗАПАД“ састаће се „Борац 1926“ и „Полет“. Оба тима одлично су почела сезону, забележила по две победе приказавши добре игре. Све то наговештава да ће вечерас на Градском стадиону бити доста узбуђења и квалитетног фудбала.

  • Познат ми је један број играча „Полета“. Неки су носили и „Борчев“ дрес и они ће свакако имати мотив да се докажу у овом дуелу. Осим тога, оба тима су у доброј форми и зато очекујем неизвесну утакмицу – опрезан је тренер „Борца 1926“ Дарко Ракочевић.
Дарко Ракочевић

Ракочевић је задовољан оним што су његови играчи показали на прве две утакмице.

  • Момци су схватили какав је клуб у коме играју и који су његови циљеви. Много смо радили на стварању тимског духа тако да је створена добра атмосефера међу играчима и уз њихов квалитет дошли су ови резултати – каже Ракочевић.

Шеф стручног штаба „Полета“ Зоран Вујичић истиче да је успео да „скоцка“ добар тим чију основу чине играчи који су изборили пласман у Српску лигу.

  • Било би идеално да имамо још тројицу, четворицу играча како могли више да их ротирамо, али и са овим фондом наш стил игре је дати гол више. То смо у ова два кола показали – објашњава Вујичић.
Зоран Вујичић

Победа над „Слогом“ из Бајине Баште, остварена на тешком терену, имала је и своју цену.

  • Неколико играча је било повређено и нису имали потпун тренажни процес. Опоравили су се, тако да сви жељно ишчекујемо овај дуел. Очекујем добру фудбалску представу и надам се да ће публика уживати – рекао је Вујичић.  

Дуел између чачанских „црвено-белих“ и „плаво-белих“ почиње у 19 сати.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.