Društvo

ZAPOSLITE SE U ISTRI-PRONAĐITE POSAO NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA U ČAČKU 17. DECEMBRA

Agencija DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u utorak 17.12.2019. sa početkom u 18h u Čačku u Gradskoj biblioteci “Vladislav Petković Dis” Sinđelićeva 24.Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom “Plava Laguna”, otvorenim radnim mestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, “Plava Laguna“ Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

“Plava Laguna“ već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

Tokom 2018. u “Plavoj Laguni” je radilo više od 100 novih radnika iz Republike Srbije, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja “Plave Lagune”. Tražimo i zapošljavamo veliki broj: konobara, pomoćnih konobara, kuvara, pomoćnih radnika u kuhinji, recepcionera, sobarica, čistačica, radnika u perionici, mesara, poslastičara, baštovana, portira, električara, vodoinstalatera i redara na bazenu.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (osim električara I vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima “Plava Laguna“ obezbeđuje besplatan smeštaj, tri obroka dnevno i podmiruje troškove putovanja do Istre i nazad.
Uz mesečnu platu osigurana je i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mesecu trajanja ugovora za sve radnike.


Važno je znati da za sve državljane Republike Srbije, “Plava Laguna” organizuje i plaća sve troškove povezane sa dobijanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.


DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na sajam zapošljavanja u utorak 17.12.2019. sa početkom u 18h. Sajam će se održati u Čačku u prostorijama Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis”. 

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije “Plava Laguna“.
Link za prijavu za prisustvo na sajmu: http://bit.ly/2VLazbn

Ukoliko ste sprečeni da posetite sajam, putem sledećeg linka se prijavljujete direktno u bazu kandidata hotela “Plava Laguna”: http://bit.ly/sezonskiposao

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +381 63 86 31 776 ili na e-mail office.rs@dekra.com

PR TEKST


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.