Grad

ZAVRŠENA HUMANITARNA UNIVERZITETSKA NEDELJA SPORTA, NOVAC ZA NAĐU

Peta po redu Humanitarna univerzitetska nedelja sporta, koju je organizovao Studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka u Čačku je juče završena podelom pehara i priznanja. Novac koji je prikupljen tokom takmičenja je namenjen za lečenje naše sugrašanke Nađe Đerović.

-Mi smo se priključili Gradu da pokažemo jedinstvo. Da je Čačak jedinstven grad, da svi zajedno učestvujemo kako bismo pomogli Nađi – rekao je Uroš Glišić, predsednik Studentskog parlamenta FTN.

Kako je rekao pomoćnik gradonačelnika Miroslav Petković, sva sredstva koja su prikupili biće uplaćena za lečenje Nađe, tako što će učestvovati u otkupu dresa Marka Malinovića Maline.

Humanitarnim igrama odazvalo se osam fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, a prisustvolao je oko 600, što učesnika, što navijača.


-Nekoliko dana sjajnog takmičenja, bez povreda, bez bilo kakvog incidenta i mi smo ponosi na ove malde ljude, koji su na ovaj način pokazali i društvenu odgovornost i da će biti nosioci razvoja i ovog grada i naše zemlje – rekao je Petković. On je istakao da će lokalna uprava učiniti sve što može da obezbedi uslove da studenti ostanu u Čačku, u njemu našu posao i vode zdrav i kvalitetan život.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.