Aktuelno Sport

ZAVRŠENE TREĆE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

Juče su finalnim mečevima u malom fudbalu završene treće po redu Radničke sportske igre grada Čačka. Posle uzbudljivog meča, odigranog u hali “Mladost”,  u kome kome je “Unipromet 1” na penale savladao “Del sistem”, najuspešnijim takmičarima dodeljena su zasluženo osvojena priznanja. Sveukupno, najbolja ekipa je Samostalni sindikat kompanije “Sloboda”.

Pobednička ekipa sa članovima Organizacionog odbora

U našoj Kompaniji značajan akcenat dajemo učešću ne samo na ovim igrama, već i na drugim sportskim manifestacijama i na svima njima postižemo značajne rezultate. Radnici “Slobode”, pored odličnih rezultata koje postižu u proizvodnji, podstiču su se na bavljenje sportom i nastojimo da im u tome pružimo što bolje uslove – rekao je Dragan Jekić, predsednik Samostalnog sindikata kompanije “Sloboda”.

Na ovim igrama učestvovalo je oko 1.700 takmičara, a, po rečima člana organizacionog odbora Miroslava Petkovića, najvažnije je da je sve prošlo bez težih povreda i u fer i korektnoj atmosferi.

–  Svi učesnici su istakli odličnu organizaciju, a cilj je da ih naredne godine bude još više i nadam se da će ove Igre dugo trajati – izjavio je Petković.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.