Grad

Završeno asfaltiranje puteva u Riđagama i Trnavi

U Riđagama je asfaltirano 350 metara puta koji vodi ka groblju i delu sela, poznatom kao „Vinogradi“. Uređenje deonice duge 350 metara koštalo je tri i po miliona dinara. Radove je finansirala Vlada Srbije.

– Prethodnih meseci započeta je izgradnja vodovodnog sistema za Riđage, Beljinu i Parmenac. Rzavsku vodu će dobiti oko 120 domaćinstava. U Riđagama je urađena i gasifikacija. Ostaje nam da uradimo još dva putna pravca i proširenje mesnog groblja… – naveo je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka. On je najavio i da će biti pripremljena projekto-tehnička dokumentacije, kao i pribavljeno zemljištu u javnu svojinu za izgradnju ski staze u Riđagama. Ona će prvenstveno biti namenjena predšlocima i školarcima.

Završeno je i asfaltiranje saobraćajnice u Trnavi koja vodi od trnavske raskrsnice ka Baluzi i Subotića putu. Prema rečima gradonačelnika, narednih dana će biti urađeni trotoar za pešake i autobusko stajaliste.

Asfaltirana deonica i Trnavi duga je 600 metara. Radove vredne osam miliona dinara finansirali su Ministarstvo građevine, saobraćaja i infrastrukture, preko „Puteva Srbije“, i Grad Čačak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.