Društvo Zdravstvo

Бесплатна провера слуха у Чачку

CAC 14-17 - Cacanski glas - 30 06 2017-JPGАкција компаније Audiovox

Бесплатна провера слуха у Чачку

Искористите прилику да у акцији компаније „Audiovox“ бесплатно проверите свој слух. Ако имате потешкоће да разумете разговор у бучним окружењима и тражите од људи да понове шта су рекли, ако мислите да људи причају тихо, не разумете поједине речи и појачавате ТВ да би разумели о чему говоре, постоји могућност да је слух оштећен.

Ако желите да опет уживате у игри са најдражима, да слушате омиљену музику, да поново уживате у причи и дружењу са драгим особама, не одлажите решење да поново чујете боље, позовите „Audiovox“ за бољи слух.

Шта да очекујете када посетите Audiovox: бесплатну проверу слуха (вредност 2.000 динара), без чекања у реду уз заказивање термина, бесплатно саветовање у вези са слухом, бесплатну пробу слушних апарата, на 12 рата за куповину апарата.

Особе које сумњају на озбиљније оштећење слуха моћи ће да ураде бесплатну проверу у пословној јединици Audiovox-a у Чачку на адреси Краља Петра I бр. 30. Број бесплатних термина је ограничен и уколико желите да закажете свој термин позовите одмах на број телефона 032/347-885, радно време је од 8 до 15 часова. Акција траје до 10. јула.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.