Sport

БОГДАН ТРИКОШ ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

У ”СРЕБРНОЈ” ЕКИПИ СРБИЈЕ И ЧАЧАНИН

Репрезентација Србије освојила је друго место на Првенству Европе у Шпанији. За нашу екипу такмичио се и каратиста чачанског ”Борца” Богдан Трикош. Њему припадају и заслуге за пласма Србије у финале, побеђивао је све противнике и доносио сигурне поене. У финалном сусрету, пред шест хиљада гледалаца, српски каратисти су се борили против Турака. Меч је био неизвестан до самог краја. Иако максимално мотивисани, репрезентативци Србије су морали да се задовоље сребрном медаљом, пошто су њихови ривали били старији и искуснији.

До четвртфинала надмоћ је показао и други каратиста Борца Стефан Јоксић. Али, током меча у четвртфиналу задобио је тешку повреду и морао је да се задовољи четвртим местом. Измакла му је медаља, али резултат који је постигао, биће бодован за учешће на Олимпијским играма у Токију 2020.

”БОРАЦ” НАЈБОЉИ

Према постигнутим резултатима, каратисти ”Борца” заузимају прво место у Србији по броју освојених медаља на првенствима државе. У свим узрасним категоријама, од пионира до сениор, Чачани су освојили 12 златних, седам сребрних и пет бронзаних медаља. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.