Sport

„БОРАЦ“ СПРЕМАН ДА СЕ РЕВАНШИРА „ЗЛАТИБОРУ“

У суботу, 27. јануара, у Чачак долази екипа „Златибора“, тим који је у првом делу првенства „Борцу“ нанео убедљив пораз. У табору Чачана озбиљно схватају наредног противника и максимално се припремају за предстојеће сусрете у КЛС и АБА 2 лиги. Помоћни тренер Мирослав Милић наглашава да је играчима добро дошла ова мини пауза од четири дана, да се опораве од серије тешких утакмица у претходној недељи, а о екипи из Чајетине каже:

  • То је једна озбиљна екипа која је ушла у првенство јако амбициозно. Састављена је од искусних, проверених и квалитетних играча који играју дуго заједно. Незгодан су противник. То показују и њихови резултати. У последња два кола победили су „Металац“ и „Спартак“. Најважније је да су сви играчи здрави и расположени за игру, тако да очекујем да пруже максимум.

Немања Тодоровић и Урош Чарапић, као и остали њихови саиграчи, горе од жеље да се реванширају кошаркашима „Златибора“ за убедљив пораз у Чајетини, али наглашавају да то може да се уради само ако целу утакмицу одиграју максимално ангажовано. Позивају публику да опет напуни халу, јер без њене помоћи тешко је играти.

Овај сусрет  16. кола КЛС почиње у 19 часова. На овој утакмици неће бити бесплатног уласка за ђаке, али је цена карата за њих популарна и износи 100 динара, док је за одрасле  200 динара.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.