Aktuelno Sport

“БОРАЦ“ СТВАРА ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ

Одличне игре Огњена Мићовића у јуниорском тиму “Борца“ нису промакле руководству клуба и одлучено је да се потпише трогодишњи уговор са овим талентованим кошаркашем.

  • Кошарку сам почео да играм у “Младости“, затим прелазим у “Борац“, а једно време сам провео и у Београду где сам наступао за “Земун“, “Жарково“ и Партизан. Драго ми је што сам се вратио у родни град и што ћу наступати за први тим – каже један од најперспективнијих организатора игре у нашој земљи.

Мићовић није пропустио да истакне да су га старији играчи добро прихватили, а и да му је тренер Арсић већ упутио неколико корисних савета.

  • Сасвим је логично што је први уговор склопљен са овим момком који има 18 година и кога су до сада могли да виде само посетиоци јуниорских утакмица, а надам се да ће ускоро и они који прате КЛС и АБА 2 лигу имати прилику да се увере у његове квалитете, јер је регистрован за оба такмичења – каже први тренер “Борца“.

И спортски директор Марко Ивановић је уверен да ће Огњен врло брзо изборити место међу најбољих 12 и да је овај млади кошаркаш направио прави избор одлучивши се да први професионални уговор потпише са “Борцем“.

Припремили: Никола Миновић и Владимир Дуба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.