G.Milanovac

ГМ: Завршена реконструкција Улице Бранка Радичевића

Председник Oпштине Дејан Ковачевић и начелник Општинске управе Александар Јевтовић обишли су улицу Бранка Радичевића која је асфалтирана и у којој су постављене нове шахте.

Fotografija 7

„Пре неколико дана почело је асфалтирање улица у граду и локалних  путева у селима. У граду је комплетно завршена улица Бранка Радичевића. Око 150 милиона динара опредељено је за инфраструктуру у овој години. У наредном периоду имаћемо још четири улице у граду које ћемо асфалтирати, две се комплетно раде из буџета општине Горњи Милановац, а за друге две је аплицирано код Министарства привреде и договорено је да локална самоуправа финансира 50 одсто радова, а Министарство привреде остатак. На две локације у граду раде се и тротоари, посебно је важна Хајдук Вељкова улица где има пуно пешака и ученика који тим путем иду у школу“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка улице.

Fotografija 3

„Сада је много боље, радови су брзо завршени и мислим да је улица одрађена како треба. Надам се да су и други људи из улице задовољни“, истакла је Мира Радојичић која живи у улици Бранка Радичевића.

Улица Бранка Радичевића урађена је у дужини од 190 метара и за то је издвојено 2.314.570,08 динара.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.