G.Milanovac Region

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ „БЕЛИ ЛАБУД“!

Уручењем награда „Бели лабуд 2021“ завршена је овогодишња традиционална манифестација. Награде је уручила Јадранка Достанић, заменица председника општине, истакавши да је Горњи Милановац јединствен по много чему када је у питању брига о заштити животне средине а да је ова минифестација  постала заштитни знак општине.

Ове године стручна комисија је одлучила да прва награда за најлепше уређено сеоско двориште припадне  Деси и Ранку Мирковић из Коштунића и  Љиљани Пајовић из Брезне. Друга награда припала је Љиљани и Милојку Козодер из Теочина, а трећа је добила два власника и то: Миленка Трифуновића из  Прањана и  Зорана  Илића из  Рудника.                      

Прва  награда за најлепше уређено градско двориште припала је  Златани Петровић, из Горњег Милановца, и Радојки Ђурић, са Рудника. Другу награду добила је Мирјана Глишовић, а трећу  Драгица Добриловић, обе из Горњег  Милановца.

Награде  за најлепше уређено школско двориште припале су ОШ „Арсеније Лома“ Ул. Ломина бр. 1 на Руднику и ОШ „Иво  Андрић“ у Прањанима, издвојено Одељење у Каменици, друга ОШ „Свети Сава“, Улица Бошка Бухе 17 у Г. Милановцу, док је трећу награду добила ОШ „Десанка Максимовић“, Улица Милутина Тодоровића – Жице бр. 10, Горњи Милановац, издвојено Одељење  у Сврачковцима.     

Награду за најлепше уређен простор око пословног објекта добила је Касарна „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу.

Прву  награду за најлепше уређен балкон – терасу добио је Бобан Стефановић, у Горњем Милановцу, другу Јасмина Дрињаковић из Сврачковаца, а трећу Невена Отовић из Горњег Милановца.

Ове године није било пријављених кандидата у категорији Најлепше уређено двориште објекта колективног становања и за Специјалну наградау за уређење предела.

Новчане награде нису добили 16 учесника конкурса, али су им додељени поклон ваучери у износу од 3.000 динара за куповину баштенске опреме.

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.