Sport

ДЕБИТУЈЕ БАЛАБАН

За кошаркаше „Борца“ нема предаха, јер већ сутра у Чачак долази екипа „Беовука 72“. То је утакмица шестог кола КЛС и игра се од 19 часова. За Дејана Томашевић, члана стручног штаба, „Борац“ је фаворит, али то треба показати и на терену. О противнику Томашевић каже:

  • То је једна млада и полетна екипа. У одбрани играју агресивно и праве доста фаулова, тако да противничка тим изведе по 50 до 60 пенала. Долазак Балабана ће нам обезбедити једну мирнију и сигурнију игру, јер имамо на располагању више играча, тако да очекујем још боље резултате у наредном периоду.

Долазак Дарка Балабана (28 година, 210 цм) је коначно реализован и он ће представљати велико појачање, јер се показало да „Борцу“ недостаје играч на позицији пет. О свом дебију у „црвено-белом“ дресу Дарко каже:

  • Срећан сам што сам дошао да играм у једном кошаркашком граду и што сам се вратио у Србију, где бих волео да играм до краја каријере. Надам се да ћу помоћи „Борцу“ у остваривању његових циљева. Остајем овде до краја сезоне и очекујем да ће наша сарадња бити успешна на обострано задовољство.

Никола Пешаковић упозорава одакле долази највећа опасност:

  • Безбрадица је њихов главни играч и на нама је да његов учинак спустимо на неки минимум. Треба да се растрчимо од првог минута и играмо полетно. Уз нашу препознатљиву игру и помоћ публике бодови остају у Чачку.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.