Aktuelno Društvo

КРЕАТИВНИ РАСПУСТ У ОШ „ДР ДРАГИША МИШОВИЋ“

У ОШ „Др Драгиша Мишовић“ је у току фебруарског распуста реализован низ активности под називом „Креативни распуст“.Реализовани су разноврсни, занимљиви и едукативни садржаји прилагођени узрасту и интересовањима ученика. Учествовање у активностима било је бесплатно и добровољно.

Сваки дан започињао је „потрагом за благом“ у холу школе. За ученике трећег разреда реализоване су радионице под називом Креативност на делу, на којима су се ученици опробали у кулинарским вештинама, али и осликавали подметаче декупаж техником. За ученике четвртог разреда реализоване су ликовно-литерарне радионице. Четвртаци су на посебној радионици имали прилику да упознају италијански језик уз припремање специјалитета италијанске кухиње.

За ученике старијих разреда реализован је шаховски турнир, радионица практичне калиграфије ирадионице из италијанског језика.Наставници српског језика, хемије, физике, биологије и географије реализовали су припремну наставу за завршни испит за ученике осмог разреда

Атмосфера на радионицама била је изузетно пријатна и радна. Ученици су били заинтересовани и активни, имали су позитивне коментаре и пожелели су да се Креативни распуст понови.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.