Aktuelno Sport

НЕМА ПРЕДАХА ЗА КОШАРКАШЕ “БОРЦА“

 

После синоћне одличне партије и победе у гостима над “Мега Бемаксом“, кошаркаши “Борца“ су на челу А групе Суперлиге са максималним учинком из четири утакмице. Времена и простора за опуштање нема. Већ у понедељак у госте долази “Младост“ из Земуна. Чачани у овај сусрет улазе као фаворити, али чињеница да су Земунци славили у хали крај Мораве у првом делу КЛС налаже опрез. Управо су на то указали на данашњој конференцији за новинаре помоћни тренер Мирослав Милић и сјајни Никола Пешаковић. Обојица се слажу да се од самог почетка меча мора кренути максимално ангажовано и концентрисано. Потребно је наметнути висок ритам да би се спречило било какво непријатно изненађење, које би прекинуло низ сјајних резултата у Суперлиги. Директор клуба Марко Ивановић је захвалио играчима на досадашњим партијама и на томе што су успели да се у веома кратком року опораве од неуспеха у доигравању АБА 2 лиге. Посебно је нагласио велику улогу публике.

  • Наша публика препознаје кошарку и зато јој сви одају признање. Чачак је један од ретких градова у коме је гледалиште у скоро 95 процената наклоњено домаћем тиму. У свим другим градовима велики клубови, Црвена зведа или Партизан, имају већинску подршку. Настојаћемо да играма и резултатима задржимо публику уз себе – рекао је Ивановић.

Утакмица између “Борца“ и “Младости“ почиње у 19 часова. Цена ђачких улазница је 100 динара, док је за одрасле карта 200 динара.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.