Aktuelno Društvo

БОГАТА ПОНУДА ЗА СВА ПУТОВАЊА У „А-СУПЕРТУРСУ“

КВАЛИТЕТНА УСЛУГА И СИГУРНОСТ ПУТНИКА НА ПРВОМ МЕСТУ

Туристичка агенција „А-Супертурс“, која постоји од 2012. године, успешно прати трендове у овој области, ослушкујући захтеве тржишта, односно самих путника. Агенција поседује ОТП лиценцу, чланица је Yuta асоцијације, што значи да сваки путник има и гаранцију путовања, која је 2019. за агенције пет пута скупља од прошлогодишње. Све то, објашњавају у „А-Супертурсу“, путнике потпуно штити од евентуалних проблема и пропуста организатора. У Агенцији наглашавају да се у раду руководе начелом да је на првом месту квалитетна понуда и услуга, због чега се веома много води рачуна при избору агенција са којима, као субагенти, сарађују. То је, сигурно, веома важан разлог што је све више оних чији је избор „А-Супертурс“.

ОМЛАДИНСКИ ТУРИЗАМ

Један од важних сегмената је омладински туризам, односно организација екскурзија за основце, рекреативних настава и зимовања за предшколце… Наравно, у Агенцији велику пажњу посвећују организацији летовања, зимовања и излета у многе европске градове и за све друге клијенте, а баве се и продајом авио карата за бројне дестинације и летове, чак и преко све популарнијих low cost компанија… То су неки од разлога што њихови клијенти нису само из Чачка, већ из многих градова Моравичког и Златиборског округа.

У понуди за рекреативну наставу и зимовање ученика основних школа и деце из вртића су одмаралиште „Митровац“ и хотели „Оморика“ и „Бели бор“ на Тари, хотел „Панорама“ на Златару, дечија одмаралишта „Голија“ на Златибору, „Стеван Филиповић“ на Дивчибарама, „Сребрна лисица“ на Копаонику, „Станишинци“ на Гочу, Туристичко-угоститељски центар „Бамбус“ у Врњачкој Бањи, као и Сокобања, Бања Врујци, Бањица…

– Ексукрзије и рекреативне наставе се раде према захтевима школа, односно према њиховим плановима и програмима. Организујемо екскурзије широм Србије, а највише у градове Војводине (Нови Сад, Суботица, Вршац, Сомбор, Палић), као и једнодневне или вишедневне излете… – објашњава Зорка Нешковић, директорка агенције.

ЗА ГРЧКУ ПОЛАСЦИ ИЗ ЧАЧКА

Продаја аранжмана за летовање 2019. почела је још од октобра прошле године. Марија Драгићевић, руководилац туристичке агенције, каже да су и ове године, као и у ранијим сезонама, за наше туристе најактуелнији Грчка и Црна Гора, а поново су све траженија и летовалишта у Турској, која ове године има веома добру понуду. Атрактивна су летовалишта у Шпанији и Италији, а опет се буди интересовање за Египат и Тунис… И за овогодишњу летњу сезону највеће интересовање је за виле и апартмане у Грчкој, за коју, преко београдских агенција са којима сарађују, имају веома богату понуду за све регије. Најјефтинија и најпродаванија је Олимпска регија (Паралија, Лептокарија, Олимпик бич, Неи Пори), али и сва друга летовалишта, а веома значајно је да ће овог лета за дестинације у Грчкој бити поласци аутобуса или трансфери из Чачка (доплата је 15 евра).

Уз то, могу се остварити веома лепи попусти, посебно током овог месеца, јер се од 21. фебруара одржава Сајам туризма у Београду.

– Попусти и до 50 одсто и у агенцијама биће све док Сајам траје. Може се плаћати чековима, путем административних забрана, платним картицама, на рате… Цена неких аранжмана у предсезони (у јуну – смештај и превоз) су 60-70 евра, а у сезони од 130 евра. У понуди је и велики број хотела. У Црној Гори директно радимо са хотелом „Бечићи“ (бивши „Нафтагас“), који има одличан однос цене и квалитета. У овом хотелу, који је највише интересантан за породично летовање, услуга је на бази полупансиона, а најнижа цена аранжмана је од 248 евра по особи. У понуди су и друга летовалишта на црногорској обали, у хотелима, као и у приватном смештају – издвајамо само неке од многих могућности које нам је представила Марија Драгићевић.

ИНДИВИДУАЛНА ПУТОВАЊА И ПРОДАЈА АВИО КАРАТА

У Агенцији организују и индивидуална путовања, односно онлајн системе за хотеле на дестинацијама у целом свету. То практично значи, објашњава она, да се можете обратити агентима „А-Супертурса“, који ће вам путовање организовати према вашим жељама. За ова путовања цене су повољније, а Агенција обезбеђује све оно што клијент жели, осим туристичког водича.

– Продајемо карте за све авио компаније (Air Srbia, AlItalia, Er Frans…), за београдски и нишки аеродром, као и велики број low cost компанија, које имају веома повољне цене за многе европске градове – кажу у „А-Супертурсу“.

Целокупна понуда може се погледати на порталу агенције, а за све додатне информације заинтересовани се могу обратити веома предусетљивим агентима у „А-Супертурс“, у Хајдук Вељковој 1.

В. Т.

За осмомартовски, васкршње и првомајске празнике „А-Супертурс“ је припремио веома разноврсну и повољну понуду за многе европске градове. Велико интересовање већ влада за Истанбул, Будимпешту, Беч, Праг, Темишвар, Сегедин, Сарајево, Требиње, Охрид, као и градове у Србији, а крајем марта биће организовано и путовање у Хиландар… Ови аранжмани су посебно погодни за организовање путовања преко синдиката.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.