Aktuelno Grad

Ноћно купање „потукло“ све рекорде

Прво ноћно купање у овој сезони је обележила велика посета на градском базену. Велики број наших суграђана је искористило изузетно топло августовско вече да ужива у чарима купања. Захваљујући ангажовању свих служби Спортског центра Младост, прво ноћно купање је упркос огромној посети прошло без икаквих проблема.

“Ми смо у плану ове купалишне сезоне имали ноћно купање, али временске прилике то нису дозвољавале. Прву прилику смо максимално искористили и ми и наши посетиоци. Импозантан број посетилаца у вечерњим часовима је само на прави начин допунио дневну слику са базена, која је актуелна последњих дана. Очигледно је да смо сви дуго чекали право лето, али се то чекање исплатило. Планирамо и да у петак и суботу организујемо ноћно купање од 20 до 22 часа, односно тога дана капије базена биће отворене од 8:30 до 22 часа. Последњих дана смо сведоци да огроман број посетилаца користи наше садржаје на базенима, а ја користим прилику да им се захвалим на поверењу, али пре свега једном коректном понашању и поштовању кућног реда на купалишту“ – не скрива задовољство директор СЦ Младост Милош Стеванић.

Подсећамо да је почела да ради и Градска плажа, чије је радно време од 11 до 20 часова. Што се базена тиче они ће своје капије и наредних дана отварати од 8,30, а цена карте је 150 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.