Grad

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗА ПЕРИОД ОД 24. АПРИЛА ДО 26. АПРИЛА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗА ПЕРИОД ОД 24. АПРИЛА ДО 26. АПРИЛА

Обавештавамо све суграђане да ће због радова на локацији кружни ток  „Медицина рада“ у среду 24. априла, доћи до измене режима саобраћаја која ће подразумевати обуставу саобраћаја на правцима који воде према индустријској зони:

  1. Затвара се Улица 1. октобра смер од Мутапове улице према кружном току „Медицина рада“ – потпуна обустава приступа кружној раскрсници.
  2. Забрана левог скретање из Улице 1. октобра (из правца Љубића, са моста) у Београдску улицу.
  3. Обавезно десно скретање из Љубићске улице у Улицу 1. октобра

Истог дана доћи ће и до измене режима саобраћаја у улици Ломиној, којом ће бити омогућен саобраћај у оба смера на делу који је тренутно једносмеран (потез од Мутапове улице до кружне раскрснице „Моравица“), уз забрану уличног паркирања у Ломиној улици.

Сви корисници који се крећу у смеру из центра према Љубићу биће упућени улицом Ломином на кружну раскрсницу „Моравица“.

Свим возачима који саобраћају из индустријске зоне, на кружној раскрсници „Медицина рада“, биће омогућено кретање у свим правцима осим полукружног окретања у кружној раскрсници „Медицина рада“.

Сви корисници који путују у индустријску зону саветују се да користе алтернативне правце – приступ са кружног пута (обилазнице око Чачка) или уколико је могуће улицом Симе Сараге и Кључке – раскрсница код Лукоил пумпе.

Овакав режим саобраћаја биће активан 2 дана, до 26. априла.

Такође молимо све возаче, који из Ломине улице буду приступали кружној раскрсници „Моравица“, да обрате посебну пажњу на возила из супротног смера и да им по потреби омогуће првенство пролаза, према привременој саобраћајној сигнализацији која ће бити постављена.

Молимо све учеснике у саобраћају да прате приврмену саобраћајну сигнализацију и да прилагођавају своју вожњу условима у саобраћају.

Хвала на разумевању.

JП „Градац“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.