Aktuelno Sport

ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР

Одбојкашки клуб “Борац“ је, у викенду за нама, одржао традиционални Новогодишњи турнир на коме је учествовало 39 екипа из 20 градова. Међу њима биле су и младе одбојкашице из наших најбољих клубова: “Црвене звезде“’, “Визуре“, лајковачког “Железничара“, Србијанке итд.

Такмичење је одржано у четири категорије, а мечеви су одигравани у хали “Младост“ и сали ОШ “Свети Сава“.

У најмлађој категорији, млађе пионирке, титулу је освојила екипа “Борац“ 1, друго место припало је “Србијанки“ 1, а трећа је “Визура“ 1.

Међу пиониркама најуспешнији је био тим “Србијанке“, док су другу и трећу позицију заузеле екипе “Борац“1 и “Борац“ 2. Код кадеткиња “Омладинац“ је први, друга је “Црвена звезда“, док је треће место припало екипи “Смеч 5 ред фокс“. Домаћи тим је заузео шесту позицију.

У конкуренцији јуниорки још једно прво место за “Борац“, друге су биле играчице “Техничара“, док је “Србијанка“ освојила треће место.

Иако су у току Новогодишњи празници у ОК “Борац“ нема одмора. Настављају се тренинзи, јер ће овај клуб од 4. до 6. јануара, са своје четири селекције: млађе пионирке, пионирке, кадеткиње и јуниорке, учествовати на турниру у Љубљани.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.