Politika

Отворена канцеларија Вука Јеремића за сарадњу са грађанима

Предизборни програм и активности тима будућег председничког кандидата Вука Јеремића од данас су доступни и Чачанима. У Хајдук Вељковој улици званично је отворена канцеларија за сарадњу са грађанима. Програм „Србија може боље“ садржи око 60 конкретних предлога за решавање горућих проблема у нашој држави. Чачанска канцеларија је и седиште Моравичког округа.

– Предизборну кампању Вук Јеремић ће започети из свог родног села Јежевица, 4. марта, а у 17 часова ће се обратити грађанима у хали „Младост“ – најавио је историчар Горан Давидовић, члан тима будућег кандидата за председника Србије Вука Јеремића. Давидовић напомиње да Јеремић једини може да се супротстави председничком кандидату владајуће странке. Тренутно стање у Србији описао је као владавину самовоље, агресије, крађе и обмане.

DSCN4314

– Ми нисмо политичка странка, него удружење грађана. Окупљамо младе и грађане незадовољне ситуацијом у земљи. Пропагандна апаратура створила је лажну слику о друштвеном благостању и поново су се појавили „унутрашњи непријатељи“.

Они који другачији мисле изложени су медијском линчу и етикетирању. Вук Јеремић једини може да се супротстави кандидату владајуће странке, завршио је најпознатије светске школе, био је успешан министар спољних послова и председавајући Генералне скуптине Уједињених нација – подсетио је Горан Давидовић.

www.vuk.jeremic.rs

vjtimcacak@gmail.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.