Aktuelno Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Р.бр    НАЗИВ РОБЕ 06.07. 13.07. 20.07. 27.07. Просек
1. Пројино брашно 80-90 80-90
2. Кромпир 40-60 40-60
3. Пасуљ 200-350 200-350
3. Паприка 80-350 80-350
4. Парадајиз 50-100 50-100
5. Краставци 50-80 50-80
6. Тиквице 50-70 50-70
7 Цвекла 100-120 100-110
8 Боранија 100-150 100-140
9 Купус 30-50 30-50
10 Целер 200 200
11 Першун веза 30 30
12 Шаргарепа 100-150 130
13 Зелени лист купуса 30-50 30-50
14 Зелена салата 50-70 50-70
15 Црни лук 50-80 50-80
16 Бели лук 450 450
17 Шампињони 200 200
18 Броколи 300 250-300
19 Празилук 200 200
20 Карфиол 250 220-250
21 Плави патлиџан 250 220-250
22 Кисели купус 150 150
23 Бресква 70-100 60-80
24 Малине 300 300
25 Шљиве 50 40-50
26 Лубенице 25-30 20-25
27 Јабука 50-150 50-150
28 Кајсија 130 120-130
29 Суве шљиве 400-500 400-500
30 Вишње 100
31 Јужно воће 80-180 80-180
32 Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
33 Језгра ораси 1000-1200 1000-1200
34 Очишћена живина 210-370 210-370
35 Јаја 5-13 5-13
36 Кајмак 500-700 500-700
37 Сир 200-400 200-400
38 Пршута 1000-1800 1000-1800
39 Сланина 350-900 350-900
40 Суџук 800 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
1 Телад
2 Дебеле свиње
3 Прасад 240-260 230-250
4 Овце 130 130-140
5 Јагњад 230 240
6 Пшеница 25 25
7 Кукуруз 23 23
8 Јечам 23 23

 

Оставите одговор