Aktuelno

Поводом вандализма на стадиону ФК Слатина: Никоме ништа не дугујемо!

ФОТО: ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

– Љубомора и обест, шта би друго могло да наведе некога да преко целог терена исцрта мушки полни орган, каже Драган Штављанин, дугогодишњи спортски радник и одборник у Градској скупштини.

На стадиону на коме фудбалске утакмице одигравају “Слатина” и ”Мршинци” у понедељак је освануо цртеж мушких гениталија. По свој прилици, затечена слика је исцртана тоталом, препаратом за уништавање траве. Претпоставаља се и да је непознати починилац све то извео ручном кантом за прскање.

– ”Слатина”је у врху Окружне лиге, не боримо се за опстанак. Нисмо у финансијској кризи. Напротив, никоме ништа не дугујемо. Осуђујемо овај вандалски чин и настојаћемо да, заједно са полицијом, нађемо починиоца. Заиста је невероватно да неко урушава оно што су генерације деценијама стварале. Имамо најбољи стадион за један сеоски клуб у Западној Србији – подсећа Штављанин.

Он напомиње и да ће, без обзира на све што преживљавају, клуб бити још јачи. Слатина је више пута на свом терену била домаћин великим екипама, попут Звезде и Партизана.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.