Aktuelno Sport

ПОРАЗ ОД “ТРАЈАЛА“

Фудбалери “Борца“ су доживели пораз у сусрету 28. кола Прве лиге Србије, утакмица је одиграна јуче на Градском стадиону пред 200 гледлаца, од крушевачког “Трајала“ са 1:0 (0:0).

И ова утакмица, као и многе претходне одигране у Чачку, је имала сличан ток. Домаћи фудбалери су се максимално трудили да остваре повољан резултат, нападали, стварали шансе, да би, по неписаном правилу, гости из једног напада постигли погодак.

У 14. минуту шут Јањушевића не завршава у мрежи, јер је последњи играч одбране “Трајала“ Гашић лопту избацио  са гол линије. Ређају се прилике Богићевића, Ковачевића. У 31. минуту једну грешку одбране Чачана не користи Степановић, пошто је Мишић изашао као победник кад су се нашли “очи у очи“.

Друго полувреме “Борац“ почиње у још јачем ритму, међутим у 64. минуту хладан туш. Бојовић неискусно фаулира Оусмана, неких 20 метара од гола. Слободан ударац сјајно изводи Радивојевић и лопта завршава у горњем десном углу Мишићевог гола. Наредних 15 минута “Борац“ пада у игри и у том периоду гости не користе две шансе, када су се њихови нападачи налазили сами испред Мишића. Ипак су се Чачани поново подигли и кренули на све или ништа. У 85. минуту Обрадовић, после сјајног центаршута Василића, неометан шутира главом нека два, три метра од гола Крушевљана, али лопта иде преко пречке. У трећем минуту надокнаде Перић са двадесетак метара, из слободног ударца, сјајно шутира, али лопта пролази неколико сантиметара од десне стативе.

То је била последња шанса да се освоји бод и после последњег судијског звиждука у редовима овог младог тима завладала је велика туга, јер добра игра није донела и добар резултат.

“Борац“: Мишић, Тасић, Ковачевић, Јањушевић, Василић, Шутић (Обрадовић), Фићовић, Перић, Филиповић, Бојовић (Илић), Богићевић (Секулић).

“Трајал“: Стојановић, Милосављевић, Гашић, Радмановац, Степановић, Оусман (Клибарда), Јовановић, Весић (Радивојевић), Гогић, Милошевић, Пуношевац.

                                                                                                        В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.