Društvo

После правих пролећних, ове седмице ниже температуре

ПОСЛЕ ТОПЛОГ И СУНЧАНОГ ВИКЕНДА Наоблачење током дана и слаба киша

Наоблачење са слабом кишом, захватиће најпре северне крајеве, а до краја дана и остале делове земље.

Након лепог времена у дане викенда, када је температура достизала и 23 степена, данас, понедељак, 25. март, током дана је најављено постепено наоблачење са слабом кишом, које ће пре подне захватити северне крајеве до краја дана прошириће се и на остале. На југу и југоистоку већи део дана претежно сунчано и топло. Ветар умерен, повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 9, а највиша од 15 на северозападу, до 23 степена на југоистоку.

У уторак нас очекује променљиво облачно и хладније, на северу суво, у осталим крајевима понегде слаба киша, на планинама снег. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 6, највиша од 10 до 14 степени.

И у среду променљиво облачно и још мало хладније, у већем делу земље суво, само на истоку и југоистоку још понегде са слабом кишом, на планинама слаб снег. Ветар умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 8 до 12 степени.

Већ у четвртак нас у јутарњим сатима очекује слаб мраз. Током дана променљиво облачно, у већем делу без падавина, само на југу понегде са краткотрајном кишом, на планинама слаб снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -4 до 2, највиша од 8 до 12 степени.

Према најавама прогностичара од петка до краја наредног викенда местимично облачно, у недељу без падавина. Облачно, без падавина најављено је и за први дан априла.

Извор: Ужице Медиа, РХМЗ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.