Aktuelno Grad

Потписан уговор за реализацију реконструкције ОШ „Ратко Митровић“

Данас је у кабинету градоначелника потписан уговор о правима и обавезама Канцеларије за јавна улагања и Града Чачка за реализацију реконструкције ОШ „Ратко Митровић“.  Реализација овог пројекта би требало да почне на пролеће, а кошта 100. 096.ооо динара без ПДВ.

  • У наредних седам дана Град треба да објави јавну набавку, да се потише уговор са извођачима… Наставља се изузетна сарадња са Канцеларијом за јавна улагања. Активни пројекти су санација и реконструкција ОШ „Драгиша  Мишовић“, као и опште Болнице – рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.
  • Потписивање овог уговора представља велики дан за нашу школу, која ће добити потпуно ново лице, надамо се већ на почетку следеће школске године – рекао је Ђуро Церанић директор ОШ „Ратко МИтровиЋ“. Он је напоменуо да реконструкција обухвата замену ограде, санацију тротора и плигона, радове на хидроизолацији и термоизолацији, комплетну замену столарије и уређење ентеријера школе, као и нови систем грејања и силос за пелет, нове канализационе водове…Он је костатовао да ће се након реконструкције добити савремен и потпуно функционалан објекат.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.