Aktuelno Grad

POČINJE SANACIJA OŠTEĆENIH POTPORNIH STUBOVA NA VIJADUKTU KOD MAŠINSKO-SAOBRAĆAJNE ŠKOLE

Odgovarajući na pitanja novinara o novom roku završetka planiranih radova na vijaduktu kod Mašinsko-saobraćajne škole, Todorović je naveo da je tokom jutra razgovarao sa predstavnicima preduzeća „Štrabag“ i nadzornim organom o sanaciji oštećenih nosećih stubova i tom prilikom saznao da bi ona trebalo da bude započeta tokom današnjeg dana. Gradonačelnik je izrazio nadu da će tokom vikenda biti završeno postavljanje oplata oko stubova, kako bi se saobraćaj preko vijadukta već od ponedeljka normalizovao.

Gradonačelnik je podsetio da je potpuna obustava saobraćaja preko vijadukta bila prvobitno rešenje JP „Putevi Srbije“, ali da se Grad i policija nisu složili sa tim predlogom.

– Posle mesec dana dobili smo saglasnost da bude naizmenično propuštanje vozila preko vijadukta, a da se deo saobraćaja iz pravca Beograda odvija i kroz Kulinovce. Siguran sam da će i ovog puta, kao i do sada „Putevi Srbije“ izaći u susret Gradu Čačku i da će biti sanirane sve saobraćajnice koje budu bile oštećene – rekao je Todorović, posebno ističući da su od početka rekonstrukcije vijadukta oštećenja nastala u ulicama u Kulinovcima, u Ulici Radenka Janjića i Dragiše Mišovića, ali da će zbog privremenog zatvaranja nadvožnjaka biti oštećene i saobraćajnice u centru grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.