Aktuelno Sport

ПОЧИЊЕ СЕРИЈА ОДЛУЧУЈУЋИХ УТАКМИЦА

Иако се после пораза у Сарајеву од екипе “Спарса“, на старту другог дела АБА 2 лиге, чинило да су изгубљене све шансе да се “Борац“ нађе међу прве четири екипе, резултати у последња три кола створила су шансу Чачанима да ипак заузму жељену позицију и касније у доигравањау одлучују о томе која ће екипа ући у АБА 1 лигу. Поред “Борца“ још четири клуба равноправно конкуришу за четврто место, а у наредним колима ситуација ће се искристалисати. Прву, из серије утакмица са директним конкурентима, чачански абашки другологаш ће одиграти у среду, 16. јануара, када у халу крај Мораве долази “Ловћен“, тим који је на Цетињу, у првом делу првенства, забележио победу 75:70.

  • Ми смо у нашем првенству остварили солидну залиху бодова тако да се сада можемо више посветити регионалном такмичењу и да покушамо да искористимо шансу која нам се указала. У већем делу првог сусрета са “Ловћеном“ контролисали смо игру и резултат, али смо несрећним стицајем околности у финишу доживели пораз. Ја сам сигуран да ће цео тим учинити све да се реваншира гостима – каже крилни центар Предраг Прља.

Помоћни тренер Владимир Златановић је напоменуо да су повреде Мариновића и Кочовића хендикеп, али он, као и Прља, истиче да је помоћ публике од пресудне важности и очекује пуну дворану.

Утакмица са “Ловћеном“ почиње у 20 часова.

В. Д.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.