G.Milanovac

Председник општине Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“

IMG_3474 (Copy)Председник општине Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“

 

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић добитник је признања „Капетан Миша Анастасијевић“, за унапређење  привредног и друштвеног амбијента у Региону. Признање је уручено у Сали Скупштине града Чачка.

„Привреда општине Горњи Милановац је карактеристична, пре свега, по прерађивачком сектору, трговинским и услужним делатностима.

За разлику од већине осталих општина, највећи број предузећа успешно се трансформисао и привреда општине важи за једну од најздравијих у Републици Србији. На територији општине Горњи Милановац данас имамо преко 2000 активних предузетничких радњи и привредних друштава.

Значајну подршку афирмацији пословног амбијента у региону даје општинска власт Горњег Милановца, коју од прошле године предводи агилни председник општине Дејан Ковачевић. Са дипломом индустријског менаџмента и са богатим искуством стицаним у ДДОР-у и другим угледним компанијама, Ковачевић је и активан друштвени и јавни радник, од 2012. Године одборник  у Скупштини општине Горњи Милановац, а од 2014. године народни посланик у Народној скупштини Србије.

Просперитетна локална самоуправа коју води прегалац и стваралац, а (прегаоцу Бог даје махове, каже песник) општина Горњи Милановац и господин Дејан Ковачевић заслужени лауреат овог друштвеног признања”, речено је приликом доделе признања.

 

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.