G.Milanovac Kultura Region

Представа за децу „Јежић Жожо“

Извор: Културног центар Горњи Милановац


Представа за децу „Јежић Жожо“ у продукцији „Позоришта за децу Крагујевац”, у петак, 23. децембра 2022. године, у 19.00 часова биће изведена у великој сали Културног центра Горњи Милановац. Представа је поклон Културног центра деци Горњег Милановца за новогодишње празнике.

Јежић Жожо, као и сваки јеж има оштре бодље које прете свима, па и његовим пријатељима. Зато га избегавају. Жожо је тужан због тога па одлучује да уклони своје иглице. Уз подршку пријатеља, Жожо креће у авантуру звану: Ослободите ме бодљи!
Представа „Јежић Жожо“ говори о томе колико је важно истрајати у својој различитости, чак и ако си необичан за окружење. Јер, уосталом, какав је то јеж без бодљи?

Представу је, по тексту Емилије Мрдаковић, на сцену поставила Мирјана Растовић, која је и аутор сонгова. Сценографију и костимографију потписује Милица Грбић Комазец
Лутке је осмислила Благовеста Василава, кореограф је Оливера Ковачевић Црњански, асистент кореографа Александар Лекић, а композитор Миодраг Мика Младеновић.
Дизајн плаката и програмске књижице урадио је Дејан Петровић
У представи играју: Катарина Јеличић/ Милица Реџић Вулевић, Љубица Радомировић, Невена Брзаковић/ Сања Матејић, Дубравка Бркић и Владимир Ђоковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.