Sport

ПРЕДСТАВЉЕНА ПОЈАЧАЊА

Са лева на десно: Џугурдић, Лукић, Станисављевић, Драшковић, Тасић.

Свима је у ФК “Борац“ пао камен са срца када је у понедељак, 26. фебруара, скинута суспензија, која је клубу забрањивала регистрацију нових играча. Данас су представљена појачања која су, после скидања суспензије, стекла право играња и са којима су шансе за опстанак у Суперлиги далеко веће. У клуб су дошли: Ненад Лукић, некадашњи играч “Рада“, који игра на позицији шпица, из “Дачије“ (Молдавија) дошао је  штопер Стефан Драшковић, некадашњи играч “Борца“, из Казахстана је стигао Никола Тасић, играч који игра на позицији задњег везног, а из Македоније долази везни играч Милош Џугурдић.

Влада Станисављевић, спортски директор, је пожелевши свим новим играчима пуно успеха рекао и следеће:

  • Агонија око блокаде клуба је напокон завршена и ми смо могли да региструјемо ове играче и они представљају део наших појачања. Ово су момци који својим знањем и искуством могу да нам помогну у остварењу нашег крајњег циља, а то је опстанак. Сви су они већ били у својим клубовома у оваквој ситуацији, тако да су нам њихова искуства драгоцена. У свим линијама тима је подигнут квалитет и појачана конкуренција за место у тиму, тако сам оптимиста кад су у питању предстојећи мечеви.

Сва четворица су изјавила да ће дати све од себе како би “Борац“ остао у лиги. Знају да ће бити тешко, јер је свака утакмица од огромног значаја, али су оптимисти.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.