Aktuelno Sport

САВЛАДАНА “МЛАДОСТ“

“Борац“: С. Гавриловић 6, Аликадић 5, Поповић 6, Р. Ђоковиђ 16, С. Крсамновић, И. Ђоковић 5, Мићовић 2, И. Гавриловић 12, Мајсторовић 9, Прља 9, Кочовић, Чарапић 2.

“Младост“: Трифуновић 17, Дувњак 5, Бојовић, Тадић 7, Новаковић 2, Станковић 8, Танасковић 14, Илић, Микавица, Караџић 8.

Кошаркаши “Борца“ остварили су 16. победу у КЛС. У Чачку је савладана земунска “Младост“ са 72:61 (20:12; 16:9; 16:15; 20:25).

Око 1.000 посетилаца могло је да погледа још једну сигурну победу својих љубимаца, која је могла да буде изражена и са већом разликом да није дошло до малог опуштања у победничкој екипи, а и тренер Арсић је пред крај сусрета дао шансу млађим играчима Мићовићу и Крсмановићу. И Аликадић је добио већу минутажу, а све са циљем да се кључни играчи што је могуће више сачувају, јер је распоред изузетно напоран.

“Борац“ је од старта зиграо снажно у одбрани и гости су морали да нападе решавају шутем из даљине. Он их није служио, нарочито ван линије 6,75. Руку на срце и Чачани нису били много бољи у овом сегменту игре, али су успоставили доминацију под кошевима и постигли велики број лаких поена. Врло брзо су домаћи кошаркаши дошли до двоцифрене предности коју су одржавали током читавог сусрета. Највећа разлика је направљена седам минута пред крај када је “Борац“ повео с 56:37. Млади кошаркаши из Земуна су до краја искористили, већ поменути, пад концентрације својих противника и успели да сведу разлику на пристојних 11 поена.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.