Aktuelno Sport

СА ОПТИМИЗМОМ У ВРЊАЧКУ БАЊУ

Селекција млађих пионира КК “Младост“ је без пораза, 14 победа, завршила лигашки део сезоне у Регионалној лиги и спрема се за финални турнир на нивоу региона Западне Србије. Паралелно са овим првенством ови млади кошаркаши учествују и у престижном такмичењу који организује спортска телевизија Спорт клуб, а носи назив “Basket4kids“. Играчи Дејана Коларевића су на регионалном турниру освојили прво место и стекли право да учествују на завршном турниру на нивоу целе Србије. Овај турнир ће бити одржан у недељу, 21. априла, у Врњачкој Бањи и на њему учествује шест екипа. Освајач првог места стиче право да у Сежани (Словенија) одмери снаге са првацима Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Словеније, Хрватске и Црне Горе и тако покуша да дође до титуле свеукупног победника овог такмичења.

Чачане прво очекује дуел са екипом “Колубаре“, а затим са “Младошћу 019“ из Зајечара. Уколико освоје прво место у групи следио би им финални сусрет на коме би се одлучио путник за Словенију.

Тренер Коларевић не крије да се у Врњачку Бању одлази са највећим амбицијама, а играчи Ђорђе Бугарчић и Павле Николић једва чекају да почне турнир и да на њему покажу колико могу, а надају се освајању првог места.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.