Sport

ТРИЈУМФ ”БОРЦА” И МАРКА ДАНИЛОВИЋА

Возач чачанског ”Борца” Марко Даниловић свеукупни победник бициклистичке трке ”Награда Чачка 2018” у сениорској конкуренцији. Најбољи резултат постигао је на друмској трци, док је у уличној био трећи.

 

 

 

Убедљивом тријумфу ”Борца” допринели су сениори Стефан Стефановић, заузимањем другог места и четвртопласирани Јован Рајковић, као и јуниор. Стефан Сретеновић је заузео треће место, док су се Димитрије Јеремић и Богдан Милошевић пласирали међу десет набољих возача.  Друмска трка вожена је на кружној стази у Пријевору и Трбушанима.

У уличној трци победу је однео Ђорђе Ђурић, јуниор из Аранђеловца, други је био Душан Веселиновић,БК ”Партизан” и трећи Марко Даниловић. Пошто није завршио друмску трку, Ђурић није био у конкуренцији за свеукупног победника. Осим Даниловића, најбољи резултат постигли су Стефан Стефановић и Душан Веселиновић.

Победници у јуниорској конкуренцији су Адмир Колашинац, ”Партизан”, Стефан Сретеновић, ”Борац” и Стефан Јовановов, ”Чукарички” Београд. Најбољи резултат у категорији кадета остварили су Јован Дивнић, ”Партизан”, Давид Луковић, ”Металац” Краљево и Игор Надовеза, ”С Тим” Сомбор.

Чачанин Дејан ЦогоЉевић заузео је треће место у пласману млађих кадета.

Чланице сомборског ”С Тима” Сара Почуча и Бојана Вујасиновић тријумфовале су у женској конкуренцији у млађим категоријама. Треће место заузела је Сара Јанковић, ”Раднички” Крагујевац. Најбољи пласман у сениорској конкуренцији остварила је Маја Савић, ”Дубл” Нови Сад.

Пре друмске и уличне трке, одржано је Првенство Чачка за ученике основних школа. Победила је ОШ ”Милица Павловић”.

Бициклистичка трка ”Награда Чачка 2018” вожена је 13. маја. Резултати друмског такмичења бодовани су за Куп Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.