Aktuelno Privreda

ТУРИСТИЧКИ МОДНИ БРЕНД 2017

ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА ЗА СТУДИО „МАРУШКА“

ТУРИСТИЧКИ МОДНИ БРЕНД 2017

Студио „Марушка“ добио је још једну потврду квалитета и успешног пословања. Ово предузеће из Прељине освојило је титулу „Туристички модни бренд 2017“, односно престижно признање „Амбасадор добре услуге“. Чачанској привредници Марушки Топаловић награда је уручена на гала вечери, која је одржана под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација у петак, 15. децембра, у београдском хотелу „Crowne plaza“.

– Поносимо се што је стручни жири „Туристички Свет“, за доделу признања “Амбасадори добре услуге”, препознао посебност наших производа и, као лидеру у области модних детаља, доделио нам титулу “Туристички модни бренд”. Остајући доследни својим естетским манирима, али истовремено инспирисани жељом за очувањем традиције, створили смо непоновљиве модне детаље, који на неочекиван начин уједињују модне трендове и мотиве из историје, уметности и културе. Наставићемо да стварамо инспирисани жељом да останемо јединствени извор инспирације за све оне који желе да остану упамћени – наводе у Студију „Марушка“.

Признање „Амбасадор добре услуге“ већ 11 година додељује редакција часописа „Туристички Свет“ најуспешнијима у области хотелске индустрије, туризма и пратеће привреде, а породична фирма Судио „Марушка“ је ово признање добила и прошле године у категорији „Ексклузивни национални сувенир“. Такође, прошле године „Марушка“ је овенчана и признањем „Најбоље из Србије“.

А производи који носе етикету „Марушка“ – мараме, ешарпе, кравате, хаљине… већ одавно су постали модни детаљи на свим светским меридијанима. Од пре неколико година на њима су најлепши мотиви из Србије – Бели анђео, Београд, Овчарско-кабларска клисура…

В. Т.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.