Sport

УБЕДЉИВИ АЛЕКСАНДРА И ОГЊЕН

На теренима ТК “Тенис поинт“ протеклог викенда је одржан 26. Куп “Паје Патка“, турнир I категорије за играче до 12 година. Учествовало је 36 такмичара из читаве Србије. До титуле у конкуренцији девојчица, Александра Стевановић (ТК “Бор“) је стигла без већих проблема. У финалу је са убедљивих 6:0; 6:1 савладала Иву Јанковић (ТК “Слајс“ из Ваљева). Код дечака, такође, није било веће неизвесности. Огњен Милић (ТК “Пума“ из Крагујевца) је убедљиво побеђивао све своје противнике, а финални меч му је предао Никола Јовић (ТК “ТАЖ“ из Ниша).

Тенисери из Чачка нису имали запаженије резултате. Андрија Чопић (ТК “Слобода“) је стигао до трећег кола, док су његови клупски другови Павле Чопић и Милан Радојичић своје учешће завршили у другом, односно првом колу. У конкуренцији девојчица клубови из нашег града нису имали представника.

  • Турнир је протекао без икаквих проблема. Терени су били одлични и једино је недостајало више учесника, али то је проблем са којим се суочавају сви организатори. Очигледно је да је интересовање за тенис смањено и то представља велики проблем за све који су овом спорту – каже тренер Радован Николић, покретач и организатор овог турнира.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.