Društvo

ФЕСТИВАЛ ИГРЕ И ЗНАЊА У ПУ “МОЈЕ ДЕТИЊСТВО”

ИНТЕРАКТИВНЕ РАДИОНИЦЕ И АКТИВНОСТИ

 

Предшколска установа „Моје детињство“ је трећи пут за редом организовала Фестивал игре и знања у вртићу „Мали капетан“. Фестивал је имао за циљ промоцију програма који се реализују у оквиру редовног васпитно-образовног рада у нашој установи, као и других програма које установа може понудити деци и продицама које нису обухваћене системом предшколског васпитања и образовања.

Васпитачи су припремили за децу и родитеље интерактивне радионице и активности проистекле из вишегодишњег рада у пројектима и програмима који се реализију у нашој предшколској установи. Осмислили смо радионице које промовишу неговање народне традиције, екологију и науку, програм друштвеног и финансијског образовања деце у раном узрасту – Афлатот, као и НТЦ систему чења за предшколски узраст.

Сарадници су у оквиру фестивала промовисали своје програме које реализују током године у нашој установи, а то су: програм страног језика „Мозгалица“, школица спорта „Више од игре“, фолклор КУД „Дуле Милосављевић Желе“ и плесни студио “Луна”. Они су уједно, најсрећнијим учесницима доделили и награде – две чланарине за њихове програме.

Фестивалска атмосфера била је охрабрујуће добра, како за оргнизаторе, тако и за многобројне посетиоце. Задовољни програмом, игром, учешћем и новим сазнањима, родитељи и деца, својим одазивом, још једном су показали захвалност према онима који се, заједно са њима, о њиховој деци свакодневно брину.

ПУ “Моје детињство”

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.