Aktuelno Politika

ХВАЛА ЧАЧАНИ!!!

Руководство Градског одбора Српске напредне странке Чачак изражава најискренију захвалност свим бирачима који су на управо завршеним изборима дали свој глас председничком кандидату Александру Вучићу, чиме су допринели победи у првом кругу и на тај начин омогућили несметан наставак реформског курса, који држави треба да донесе сигурнију и бољу будућност.

Уједно, захвалност дугујемо и нашим коалиционим партнерима, уз чију помоћ је у Чачку остварен одличан резултат од 51,57% освојених гласова.

Победа на изборима у Чачку је најбољи доказ да СНС води исправну политику, од које користи имају сви грађани, без обзира на националну, верску или политичку припадност. Такође, резултати избора указују да понашање и начин политичке борбе који су водили наши ривали погрешан, што је народ препознао и својим гласовима оценио.

Челници чачанског одбора Српске напредне странке најоштрије осуђују протесте организоване преко друштвених мрежа у појединим градовима у Србији, злоупотребу и извођење младих на улице. На тај начин директно се крши изборна воља грађана и покушава оспорити убедљива и чиста победа Александра Вучића остварена на најдемократскији могући начин – на изборима.

 

Информативна служба

Градског одбора СНС Чачак

Оставите одговор