Aktuelno Sport

Чачани имају свој дерби!

Није вечити, али је дерби! Тако на сусрет с Војводином гледају фудбалер Марко Зоћевић и тренер Борца Младен Додић.

Све је у сенци дуела вечитих ривала… У Чачку међутим нема двоумљења, јер поглед на 153. судар великана са 150 километара удаљености не значи ништа за Борац. Њима је свака утакмица, али и сваки бод пресудан и неопходан. Боре се у складу са својим именом за опстанак, а пошто Војводина није маца, па да огребе, Чачани на сутрашњи меч гледају као на свој дерби. Сусрет на Градском стадиону крај Мораве почиње у 17.00 сати.

“У овом колу се игра вечити дерби, али за нас највећи дерби је дуел са Војводином. У госте нам долази екипа која је на старту пролећне полусезоне показала највећи ниво форме. У две утакмице су постигли чак седам голова, што показује да гаје офанзивну игру. Стога морамо затворити све прилазе нашем голу, а онда наравно размишљати и о томе како матирати њиховог голмана”, прича Младен Додић о плану Чачана који не предвиђа повлачење пред нападом Војводине.

“Примили су три гола, што показује да могу бити рањиви. Све у свему очекујем добру и квалитетну утакмицу у којој ће сигурно имати шта да се види. Ми такође имамо добру форму и користим прилику да позовем наше навијаче, који би морали да препознају овај веома битан тренутак у коме се клуб налази”, закључио је шеф стручног штаба Младен Додић, да би се на његове речи надовезао фудбалер Марко Зоћевић.

1

“Добро познајем играче Војводине и знам да је реч о одличном тиму. То су уосталом показали у досадашњем току сезоне. Играју нападачки, ефикасно и борбено, тако да сви морамо дати све од себе да бисмо остварили позитиван резултат. Знамо добро да нам је неопходан сваки бод, па ћемо тако и ући у меч са ривалом са којим Борац има позитивну статистику. Очекујем и велику подршку са трибина, а ја у име играча обећавам да ћемо се одужити својим навијачима”, закључио је Марко Зоћевић.

Пише: Милош Милић

(Фото: Стар Спорт)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.