Aktuelno Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ „ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

Киша која непрестано пада у нашем граду пореметила је сатницу међународног тениског турнира, за играче до 14 година, “ЧАЧАК ОПЕН 2018“,  који се одржава на теренима ТК “Слобода“ од суботе, 9. јуна. Данас је требало да буду одиграни полуфинални мечеви у обе конкуренције. Међутим, сви су приморани да гледају у небо и сачекају да се временске прилике побољшају. Главни судија турнира Данијела Тодоровић, у ишчекивању наставка турнира, искористила је време да прелиста “Чачански глас“.

Одакле Данијела, рођена Нишлијка која живи у Новом Саду, у рубрици у којој представљамо наше суграђане? Одговор лежи у податку да од 2001. године није прошао ниједан значајан тениски турнир у Чачку, а да Данијела није била судија, што значи да је скоро годину дана провела у граду на Морави.

– Од 3. јуна сам у Чачку и прочитала сам два броја. “Глас“ ми се допао, јер много пажње посвећује култури, младима и не подлеже “моди“ да се бави разноразним интригама и трачевима – износи Данијела своје утиске о овом недељнику .

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.