Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ „ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

Данас је на Градском тргу веома живо. Снима се “Шареница“. Нема сумње да  ће из нашег града отићи лепе слике. Своје обавезе у организацији има и Драган Дуканац. Успео је да одвоји мало времена и прелиста најновији број “Чачанског гласа“.

Драган је познато име у атлетском свету. Првак Југославије у кросу 1984. Учествовао на првом Светском јуниорском првенству у Атини 1986. Те године био је други на Балканском првенству у Измиру, у дисциплини 1.500 метара, а трећи на 5.000 метара. Вишеструки је репрезентативац Југославије на средњим пругама и кросу. Дипломирао је на Спортској академији, смер Атлетика и физичка припрема. Радио са кошаркашима, тенисерима, а од 2006. своје богато искуство и знање преноси младим атлетичарима у АК “ЧААК“, чији је један од оснивача.

–   На страницама “Чачанског гласа“ су забележени сви моји такмичарски успеси. Са завршетком каријере није престало моје дружење са овим листом. Увек сам желео да знам шта се догађа у мом граду, а где сам то могао најбоље да сазнам, него у “Гласу“. Драго ми је што изузетну пажњу посвећује тзв. малим спортовима и прати најмлађе чачанске спортисте. Редакцији и свим читаоцима честитам 86. рођендан и надам се да ћемо се дуго дружити – каже Дуканац и одлази да охрабри перспективну спринтерку Ивану Илић пред гостовање у “Шареници“, која ће бити емитована 28. јула на Радио тлевизији Србије.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.